top of page

Loopbaanbegeleiding

Een week telt 168 uur ... vaak zijn we daar 20 tot 70 uur van aan het werk. WAUW!

Staat die tijd bij jou in het teken van jouw leven en groeipotentieel? Of dat van een ander? Van onmacht naar kracht op de werkvloer.

Welkom bij mijn loopbaanbegeleidingpraktijk, waar holistische benadering en persoonlijke tevredenheid centraal staan. Ik begrijp dat het vinden van balans tussen werk en privéleven een uitdaging kan zijn en dat het nemen van de sprong naar een nieuwe loopbaan eng kan zijn.

Als holistisch loopbaanbegeleider help ik je om je vaardigheden, interesses en persoonlijkheid te begrijpen en te benutten, zodat je werk doet dat past bij wie je bent en wat je wil. Samen zullen we de verbinding tussen lichaam, geest en ziel verkennen en kijken naar manieren om je werk en persoonlijke leven in evenwicht te brengen.

Ik moedig je aan om risico's te nemen en ondernemend te zijn. Durven springen kan spannend zijn, maar het kan ook de meest lonende stap zijn die je ooit zet. Ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden bij het nemen van deze sprong, en om je te helpen te groeien in je carrière en persoonlijk leven.

 

Als je op zoek bent naar meer tevredenheid in je loopbaan en een betere balans tussen werk en privéleven, neem dan gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke en professionele doelen.

“Choose to live life.
Choose your own career paths.
Choose your own destiny.”
― Lailah Gifty Akita

Praktische info

  • Individuele sessies - Live of online. 

  • Sessies van 1 uur of 1.5 uur. 

  • Mogelijkheid om te betalen met loopbaancheques van de VDAB.

  • Cheque 1 is 4 uur begeleiding voor 45 euro. Cheque 2 is 3 uur begeleiding voor 45 euro. Zie onder voor de voorwaarden. 

  • Indien geen recht op cheques: 80 euro per uur / reken op een traject van 7 uur voor grondige verandering. 

VDAB voorwaarden cheques: 

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.

  • Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

  • Je hebt over je hele loopbaan minstens zeven jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd.

  • Je volgde de voorbije zes jaar geen loopbaanbegeleiding.

  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen.

In samenwerking met de VDAB en erkend loopbaancentrum Connecting your Dots. 

Loopbaanbegeleiding in Horebeke, vlaamse ardennen
10a_edited.png
bottom of page