top of page

Healing en Reading

Welkom bij mijn praktijk voor healing & reading, waar ik je kan helpen om energetische blokkades te doorbreken en balans en harmonie in je leven te herstellen. Ik geloof dat veel van onze huidige problemen voortkomen uit onopgeloste traumatische ervaringen uit ons verleden, inclusief onze vorige levens en familielijn.

Als healer en reader werk ik met verschillende technieken, waaronder opstellingen, vorige levens en metaforen, om je te helpen bij het opsporen en oplossen van deze blokkades. We zullen samenwerken om belemmerende overtuigingen en patronen te identificeren en te veranderen, zodat je weer de controle krijgt over je eigen leven. Werken met vorige levens is een zachte techniek waar ik fantastische resultaten mee boek; in mijn eigen leven en dat van mensen die op mijn zetel belanden. 

Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zijn eigen leven in handen te nemen en om de nodige veranderingen aan te brengen om een ​​gezonder, gelukkiger leven te leiden. Als je op zoek bent naar ondersteuning en begeleiding bij het realiseren van deze veranderingen, sta ik klaar om je te helpen. Dit kan gaan over jou als wezen met een mensenlijke ervaring hier, maar evengoed voor je kinderen, het gezin, je gezin van herkomst en je partner of vriendschapsrelaties. 

Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan het herstellen van balans en harmonie in je leven.

 

Heb jij ook van die gedragingen, gedachten en emoties waarin je blijft steken? Vaak weet je wel ongeveer waar ze vandaan komen. En toch veranderd er maar weinig. 

Vaak heb je al vele wegen bewandeld zonder het gewenste effect.  

"Healing may not be so much about getting better, as about letting go of everything that isn't you – all of the expectations, all of the beliefs – and becoming who you are."

 Rachel Naomi Remen

Praktische info

  • Kan online en live, 1 uur of 1.5 uur 

  • Kan individueel of als gezin/koppel/familie 

  • 80 euro per uur 

  • Heb jij het op financieel vlak wat uitdagender? No questions asked - contacteer me voor een gratis virtuele koffie en we zien waar we elkaar kunnen ontmoeten. Be the change you want to see! 

  • Tijdens healing en reading ben ik vooral aan het woord en jij geniet, luistert, noteert, mediteert ... ontspanning is belangrijk. Deze sessies zijn minder actie gericht dan coaching, ook is er een langere nawerking. Dit bespreken we aan het eind van elke sessie zodat je weet wat je kan verwachten. Het is niet noodzakelijk spiritueel actief bezig te zijn in het leven, noch om in vorige levens en dergelijke te geloven. 

bottom of page