top of page

Wie ben ik? 

Ik ben Inge Vangheluwe, geboren in 1987 in Poperinge, West-vlaanderen. Ik had altijd een  fascinatie voor godsdienst, esoterie, de mens als wezen. Dit was echter een passie die niet gedeeld werd door mijn ouders en al snel verviel ik in het (mis) gebruiken van medicatie, alcohol, tabak en later ook verboden middelen. Een vlucht van mijn werkelijkheid, die me toen te zwaar viel.

 

Hoogsensitief en onbegrepen.

 

Op mijn 19e vertrok ik op ontdekkingstocht voor 4 jaar en beleefde ik enkele woelige jaren. In de voetsporen van mijn ouders ging ik van destructieve relatie naar destructieve relatie. Jarenlang domineerde het mijn leven, ik las alle zelfhulpboeken, schreef me in voor programma's om mannen beter te begrijpen, noem maar op: ik heb het geprobeerd. 12 Jaar geleden begon ik aan een intensief proces om mezelf beter te leren kennen en een eind te maken aan beperkende patronen.

Wat als ik nu eens begon bij mezelf in plaats van bij de ander?

Van Onmacht naar Kracht.

Ik begon met een opleiding tot herborist en ging steeds verder in de holistische en complementaire geneeswijzen. Mijn roeping vond ik bij centrum GEA in Gent, waar ik een opleiding tot energetisch coach volgde. Deze opleiding combineer ik met het gebruik van meditatie, ho'oponopono, de wet van de aantrekkingskracht, geweldloze communicatie, coachingtechnieken, mentaliseren en de intense Season Shift, het bewandelen van het pad van de levenstovenaar. Sindsdien noem ik het volgen van opleidingen steevast als mijn nummer 1 hobby. Eerst kwam het uit een gebrek aan zelfsvertrouwen: ik heb de mensen niets te bieden dus ik moet de muur kunnen volhangen met diploma's werd later: ik volg enkel nog opleidingen die mij als vrouw en wezen voeden. De rest is bijzaak. Want ik ben het die er staat, het is mijn proces die me begeleidt in er zijn als coach en healer voor anderen. Leren om verschillende brillen op te zetten in het naar de wereld kijken

De hechtingsproblemen, verslavingen en destructieve patronen liet ik één voor één achter me. Wat een bevrijding! Ik ging inzien dat vrijheid mijn hoogste goed was. Plus dat de manier waarop ik leefde dit helemaal in de weg stond. Drugs maakt niet vrij, transformeren van gedachten wel! Het stopte niet bij drugs. Ook de eetproblemen, de controledrang, de zoektocht naar bevestiging, één voor één pakte ik de issues aan.

Dat doe ik nog steeds, stap per stap.

Het blijft een constante verandering. Evolueren en groeien. Mijn eigen blinde vlekken leren zien en transformeren. Healing heeft me daar enorm veel in geholpen. Ik was zelf mijn eerste vaste klant ;) en blijf dat nog steeds. Meer en meer werd mijn missie duidelijk: delen van kennis en vaardigheden. Leven volgens de maan, de natuur, onze innerlijke cyclus. In rust en harmonie het leven kunnen omarmen: dit zowel op de goede en de mindere dagen. Mijn missie op aarde ontdekken en leven. Plus anderen helpen om dat ook te kunnen doen. 

In 2016 startte ik Mini Lelie: mijn kleine ondernemingskindje! Een prachtige leerschool. Er komen vaak startende ondernemers / coaches over de vloer: telkens merk ik dat het verkopen van 'jezelf' een grote uitdaging is. Wat een test voor onze eigenwaarde, van prijszetting tot agenda planning. 'Mini' lelie werd iets te klein: na lang wikken en wegen werd voor Centrum Durga gekozen. Durga is mijn vaste Godin, die me kracht en inzichten geeft - in het vrouw zijn, in wat belangrijk is, in kracht! 

"Durga herstelt de harmonie en het evenwicht tussen de werelden"

In al mijn trajecten verwerk ik de kennis van de 4 dimensies van het bestaan. De spirituele, mentale, emotionele en fysieke dimensie. Ik ben ervan overtuigd dat hier de mogelijkheid tot diepgaand geluk en manifestatie kracht verscholen ligt. 

Sinds 2022 woon ik samen met mijn partner Jeroen, de kindjes Nube en Iyad, onze 2 honden Roza en Curro en 4 fantastische kippen op pensioen in het prachtige Sint-Maria Horebeke. We verdiepen ons samen in de permacultuur zodat we dit plekje meer en meer kunnen laten uitgroeien tot een plek van holistisch welzijn

Mijn hobbies zijn lezen, veganistisch koken, koffie drinken, reizen, kajakken, tuinieren, wandelen, kerken en tempels bezoeken en opleidingen volgen. Mijn favoriete plekje in de wereld is Assisi, samen met de omliggende kluizenarijen van Franciscus en Clara. 

 

Inge vangheluwe, levenstovenaar, coach en healer

Durga

Centrum durga, holistische coaching
Inge Vangheluwe coach, healer en levenstovenaar
Inge vangheluwe, coach, loopbaanbegeleider en healer

Opleidingen

- Healer & Reader: Centrum GEA

- Soundhealer: The white arrow 

- Herborist: Europese academy voor natuurlijke geneeskunde 

- Familie coach: centrum voor avondonderwijs 

- Relatie coach: centrum voor avondonderwijs 

- Levenstovenaar: The white arrow 

- Jaaropleiding vanuit verbinding en zelfsturing omgaan met kinderen en jongeren - Orvita

- Geweldoze communicatie - Praatkracht 

- Ontspanningsmassage, sportmassage, Anatomie en hotstone massage: the wellness academy 

- Systeemcoach essentials: Open Mind 

- Cyclisch ondernemen: Bezield ondernemen 

- Pava geluksmeter - basis: Centrum GEA 

- Mentaliseren - De educatieve academie 

- Permacultuur ontwerp - jaaropleiding - Oost - West Centrum 

Nog vragen?

bottom of page