top of page

Holistische coaching

Je hebt veerkracht en dingen in je leven lopen ... ze lopen, veel meer kun je er ook niet over zeggen. Je mist een bepaalde tevredenheid. Een Durven. Gaan voor je dromen en wensen. Een actie-gericht-plan waar we ook durven kijken naar wat eronder zit. Wat is er dat je tegenhoudt om vanuit je kracht te leven?

Welkom bij mijn holistische coachingpraktijk, waar persoonlijke groei en innovatie centraal staan. Ik geloof dat verandering en groei noodzakelijk zijn om ons potentieel te bereiken en onze doelen te realiseren. Maar ik begrijp ook dat het moeilijk kan zijn om uit je comfortzone te stappen en nieuwe wegen in te slaan.

Als holistisch coach help ik je om de verbinding tussen lichaam, emotie, gedachte en spiritualiteit te begrijpen en te versterken. Door middel van praktische tools en technieken en door te werken aan belemmerende overtuigingen en patronen, ondersteun ik je bij het ontdekken van je ware potentieel en het nemen van stappen om je leven in een positieve richting te veranderen. Kortom: aan het woord laten van je kracht en niet enkel de ballenbak aan trauma en belemmeringen. Een heel scala aan tools kunnen boven gehaald worden tijdens deze sessies. Poppetjes, tekenmateriaal, inzichtskaartjes, je eigen lichaam... noem maar op! Door het tastbaar te maken installeren we grondige verandering. 

Ik moedig je aan om jezelf uit te dagen en open te staan voor nieuwe perspectieven. Mijn aanpak is aards en spiritueel, en ik geloof dat we de wijsheid van het universum kunnen gebruiken om ons te begeleiden op ons levenspad.

Als je op zoek bent naar verandering en groei maar niet weet waar je moet beginnen, dan sta ik klaar om je te ondersteunen en te begeleiden. Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

"Strength comes from struggle. When you learn to see your struggles as opportunities to become stronger, better, wiser, then your thinking shifts from

“I can’t do this” to “I must do this”."

Toni Sorensen

Praktische info

  • Deze sessies kunnen online of live plaatsvinden.

  • Kan individueel of als koppel/gezin/familie. 

  • Sessies van 1.5 of 1 uur. 

  • Reken op 5 sessies voor grondige veranderingen per gekozen onderwerp. 

  • 80 euro per uur. 

  • Heb jij het op financieel vlak wat uitdagender? No questions asked - contacteer me voor een gratis virtuele koffie en we zien waar we elkaar kunnen ontmoeten. Be the change you want to see! 

bottom of page