top of page

2022 ... Dankbaarheid

Deze blogpost vond zijn geboorte in mijn spotify lijst


Jouw topnummers van 2022


Eerste 2 liedjes zijn van de nieuwe Xavier Rudd CD - geen verrassing ;)

Het derde liedje was nu al even uit mijn dagelijkse / wekelijkse lijsten verdwenen.


God we need you now - Struggle Jennings


Een liedje die vaak werd afgespeeld tijdens de bijeenkomsten in Brussel ;) Om het met een mooie naam en het doel die het voor mij had te benoemen.


Dus even tijd om hierover na te denken,

Niet te snel te vergeten hoe het leven er een jaar geleden uit zag.

Dat we niet welkom waren op sommige kerstfeestjes, op restaurant, vele landen, ...


En dan voel ik dat de focus voor mij daar niet ligt

Ik hoorde van Bob de wit vorige week tijdens een podcast: revolutie & verandering komt er als mensen een alternatief zien. Niet enkel als ze iets beu zijn.


Dus bij deze wil ik echt een grote DANK U delen


  • Bedankt aan alle mensen die actief een alternatief opzetten. Anders samenwonen, samenleven, scholen, gezond 'zijn', bankieren, veiligheid, .... Er is prachtig werk verzet dit jaar. Er zijn zoveel initiatieven die focussen op schoonheid en verandering. Echt geloven dat het anders kan. En dat maakt me blij!

  • Bedankt aan alle mensen die het durven om anders te zijn! Die ergens in geloven en dat op prachtige manier in de wereld brengen.

  • Bedankt aan alle mensen die het innerlijke werk aan gaan. Want als jij jouw 16m² prachtig en harmonieus onderhoud ... en de ruimte laat aan anderen om dat op hun manier te doen... wat een prachtige wereld hebben we dan?

  • Bedankt aan alle kinderen die zo mooi aangeven dat verandering nodig is! Bedankt om de samenleving af en toe te laten zinderen. Bedankt om je ouders telkens opnieuw te wijzen op wat de mogelijkheden zijn en wat inclusie eigenlijk echt is.

  • Bedankt aan alle mensen die informatie en wijsheid delen.

  • Bedankt aan alle mensen die ik hier nu nog vergeet maar door hun lach, stem, schoonheid, ... ook op hun wijze een bijdrage leveren.

Ik heb geleerd dit jaar dat wel allemaal een mooie wereld willen. Hoe - daar denken we soms anders over. Maar als de behoefte hetzelfde is, dan geloof ik graag dat de strategie minder van belang is.


Schoonheid komt in vele vormen
Ik geloof dat 2023 een prachtig jaar wordt. En dat wens ik je dan ook toe! Op jouw eigen unieke manier!

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page