top of page

De samenwerking met Marie van Orvita ;)

Samenwerken met Marie Pons ... Daar wou ik graag eens iets over schrijven.


Marie en ik waren al lang facebook vrienden (ik herinner me niet meer hoe dat eigenlijk tot stand is gekomen ;)) en toen ik in november 2020 een post plaatste over advies bij thuisonderwijs, reageerde Marie. Het begin van een leuke vriendschap en samenwerking. Ik volgde de opleiding bij Orvita (aanrader!), begon als vrijwilliger mee te helpen, en vooral .... Wij begonnen uit te wisselen op elkaar. Ik healde op Marie en haar 2 kinderen hun vorige levens en Marie deed opstellingen voor mij en mijn 2 kinderen.'Iyad bij Orvita'

Wat we toen zagen gebeuren was een prachtige samenloop tussen die 2 werkwijzen. Hoe we diep konden duiken in issues die eigenlijk al jaren spelen. Zowel op zoek gaan naar de gebeurtenissen in het verre verleden en waarom we die gekozen hebben EN gaan kijken in de familielijnen wat daar speelt. De combinatie tussen de liefdevolle neutraliteit bij heling als het echt doorvoelen en ervaren bij opstellingen.


Ik ben heel dankbaar. Ik begrijp mijn kinderen en mezelf beter. Ik heb respect voor mijn ex en zijn manier van handelen. Ik durf meer en betere beslissingen te nemen. Ik heb meer vertrouwen. Ik kan oude familietrauma's loslaten.


En dat wens ik voor jullie ook. Daarom gaan we samen aan de slag. 5 dagen enkel helen, opstellen en genieten. Een kleine groep zodat er voldoende ruimte en tijd is voor individuele begeleiding waar nodig. In de natuur zodat we kunnen loslaten en herbronnen. Met lekker eten om de fysieke mens te voeden. In de zomer zodat we buiten een warm vuur kunnen maken en delen hoe de dag voor ons voelde.

Wil jij er graag bij zijn?

Heb je nog vragen en praat je daar graag eens over met mij of Marie?


inge@minilelie.com (inge)

diepinjezelf@gmail.com (marie)


61 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page